Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Alelumum sessiz katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda esenlanır.

Bütün yangın kasası ve kanatları faik lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya aksiyonleri sebebiyle baplar ziyan görmez.

Yangın merdivenini tamamlayıcı unsurlardan bir tanesi zahir ki baplardır. Bu baplar 360 sıcaklıkölçer ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 an arasında güvende tutmaktadır. Bunun sebebi bapların genleşmeye makul halde üretilmeleridir.

Yangın Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla bile olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü anında hızla tahliye olmasını sağlayan bu vaziyet gönül kaybı olmaması derunin önemlidir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin alev ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Binada bulunan insanların güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrolör altına aldatmaınmasında önemli bir rol oynar.

Söz konusu gönül kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Bunlar kabil beşer trafiğinin çokça ve güvenlik zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları yararlanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki konstrüksiyonlarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları büyüklük izni alabilir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kanat adetsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir gereç ile strüktürlacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.

Yangın baplarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden bir araba kişi evetşıyor ise yangın bapsı gidiş veçheüne muhik açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Kanatlar ortamında yaraşıklı yerlerde aksesuar ve yangın kapısı hidrolik kapatıcı montajı muhtevain koltuk plakaları mevcuttur.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin birlikte, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page